Disclaimer & Copyright

Disclaimer

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van www.birds-design.nl , is het mogelijk dat de informatie die op www.birds-design.nl wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van www.birds-design.nl

COPYRIGHT ©

Op alle ontwerpen en foto’s van de producten op Birds design heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ons niet toegestaan teksten, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via www.birds-design.nl op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden en als er toestemming is verleend kan deze altijd worden ingetrokken.

Prijswijzigingen voorbehouden

• Het aanbod wijzigt regelmatig, het kan dus voorkomen dat sommige artikelen niet meer verkrijgbaar / zichtbaar zijn in de webshop, deelnemers bepalen zelf grotendeels wat zij in de shop willen aanbieden en wij werken dus op basis van dit aanbod. OP=OP tot en weer nieuwe voorraad wordt geleverd.
• Prijswijzigingen kunnen elk moment doorgevoerd worden. Denk aan verhoogde materiaalkosten etc. Dit geld niet als de koop al rond is gemaakt.
• Suggesties voor verbeteringen zijn altijd welkom, en kunnen worden gestuurd naar www.birds-design.nl